• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Adobe pretplata sa Like Like.
    @fotoronin Ja koristim jeftinije pretplate ali uzimam ceo Adobe paket i sve rai legalno i cisto. Ta ponuda nije nesto skupa , obzirom...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Uvek stavi zadnji bios.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mi Srbi nismo nikakav izuzetak. Pogledaj samo šta se trenutno ovde radi, robovi po mitinzima, ucenjeni I poniženi, robovi u dugovima...
  • Cika_Kure
    Ovo prvi put čujem...
  • Pinocio
    Koristio sam chatgpt za neki svoj "projekat" i bitna mi je bila istorija komunikacije da bi on mogao da se vraca na istu. Medjutim juce...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Da i stavio UEFI windows... I stavio XMP kao što je predloženo. Možda XMP nije radio ni pre ovoga...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa u cemu je problem??A sta si zapravo menjao ako je radilo, flesovao si BIOS?? \
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @Dakula74 Znam toliko, pobogu... Lepo sam napisao da je to sve odrađeno i koje kombinacije slotova i štapova RAMa su testirane.. Naravno...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa uradi cmos preko jumpera, ne mora vadiš bateriju. Ja bih flešovao najnoviji BIOS, zamenio mesta stikovima, i ugasio PC ištekao kabal...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Problem kod vecine Asus ploca je da mora baterija napolje ili ulaze u bootloop, ili rade neispravno. Inace svaki Asus bios skoro isti ...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Adobe pretplata.
    @fotoronin Ja koristim jeftinije pretplate ali uzimam ceo Adobe paket i sve rai legalno i cisto. Ta ponuda nije nesto skupa , obzirom...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Adobe pretplata sa Like Like.
    Može biti da imaju naloge koje su kupili preko firme, pa sad preprodaju "višak". Da je legalno - nije. Pitanje je da li se isplati...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Adobe pretplata.
    Može biti da imaju naloge koje su kupili preko firme, pa sad preprodaju "višak". Da je legalno - nije. Pitanje je da li se isplati...
  • Mr.Dzon
    Kad bi pitao Džona kol'ko je filmova odgledao mislim da bi odgovor bio kao i Čak Norisov za sklekove :D
Vrh