• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Adobe pretplata sa Like Like.
    OK nije bas bukvalno 5 skuplje ali dosta jeste...ovo mi je prihvatljivo...To je neki digitsoftkeys.co sajt...Ali opet-ako je nesto...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Verovatno ima negde koji su tajminzi za taj xmp profil. Ja sam tako našao za Corsair 3000cl15 koje imam u drugoj mašini, ručno ukucao i...
    • 1000002728.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sve ok, ali ne znam koje bi prošle. Zato i pitam da li ima neka fora da se iz win istestiraju latence, pa da vidim da li neka...
  • Uruk
    bolje rucno ukucaj sve latencije nego da dizes napon
  • Cika_Kure
    Napisao sam sad je već 1.35... Ali kad ukljucim bilo koji od dva xmp profila (docp kod asusa) bios se vise ne diže do cmos. Čak ni kad...
  • Uruk
    1.35 je za xmp https://www.kingston.com/dataSheets/KF432C16BBK2_16.pdf
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Adobe pretplata.
    OK nije bas bukvalno 5 skuplje ali dosta jeste...ovo mi je prihvatljivo...To je neki digitsoftkeys.co sajt...Ali opet-ako je nesto...
  • Cika_Kure
    Jedino što mi pada na pamet da pogledam da nije slučajno posle CMOS ostao enablovan fast boot u BIOS pa da je to problem, i da dignem...
  • Uruk
    Sigurno je već neko imao tih problema sa novim biosom, proveri ako ima neka starija stabilna verzija.
  • Cika_Kure
    Gledao sam i voltaže za RAM i jesu podešene na 1.35 umesto 1.20, tako da nije do toga... Osima ako ne treba jos da povećam voltažu na...
    • 11406.jpg
  • Cika_Kure
    Ako neko ima predlog kako da ovo rešim tj. testiram memotiju i njenu stabilnost, a da ne moram CMOS jer BIOS zapuca, neka napiše kako...
  • Cika_Kure
    Kad bi pitao Džona kol'ko je filmova odgledao mislim da bi odgovor bio kao i Čak Norisov za sklekove :D
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Adobe pretplata.
    Šta si to našao, to je nečiji nalog? Da li je moguće da je pet pusta skuplje kod nas?! :eek:
  • fotoronin
    fotoronin je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav narode. Ovako...Hteo sam da se ne cimam više i da legalno kupim Adobe tj. Photoshop...U principu mi treba Bridge i Photoshop...
  • Cika_Kure
    Kingston HX 16GB DDR4 3200MHz CL16 (HX432C16FB3A/16) HyperX Fury RGB dva štapa ali ne iz kita. 100% sam siguran da su radili u DOCP a...
Vrh