• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    Kad bi pitao Džona kol'ko je filmova odgledao mislim da bi odgovor bio kao i Čak Norisov za sklekove :D
  • Uruk
    Kad bi pitao Džona kol'ko je filmova odgledao mislim da bi odgovor bio kao i Čak Norisov za sklekove :D
  • Uruk
    Blue Chips (1994) Sportska drama, odlican Nolte, kameo pojave Penija i O'neala, kao i Eda Bandija (iz Married with Children) Nolte nosi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    koja je oznaka rama da vidimo da li ide na 3200, i zasto jednostavno ne ucitas XMP?
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ma ***eni UEFI on me s***ao... A već sam ranije imao problema sa njim...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ovo je video na AM5.. nisi trebao čačkati, ali svakako je glup, lik pokazuje kako se uključuje XMP i SMA, bravo stručnjače :troll: Ako...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ovo je video na AM5.. nisi trebao čačkati, ali svakako je glup, lik pokazuje kako se uključuje XMP i SMA, bravo stručnjače :troll: Ako...
  • Cika_Kure
    Radi posle cmosa. Jedino je RAM na 2400 na DOCPu umesto na 3200, a kao da se sećam da sam ga terao na 3200 i na DOCPu...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne spominjati uzrok kvara,i garancija u vecini slučajeva nece biti odbijena.Jer servisi ne rade tu forezniku,i traze uzrok kvara,vec...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne kapiram sto si dirao bios kad nemas istu plocu ni procesor?? Sta si tacno dirao? Ovo je vodic za napredne korisnike am5.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Da malo skrajnemo misli:
  • Cika_Kure
    Hvala Dakula. Upravo sam s***o bios ovim postavkama i ne baca mi sliku... Bios uodate prošao uredno, uredno se digao novi Bios na starim...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne spominjati uzrok kvara,i garancija u vecini slučajeva nece biti odbijena.Jer servisi ne rade tu forezniku,i traze uzrok kvara,vec...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mi Srbi nismo nikakav izuzetak. Pogledaj samo šta se trenutno ovde radi, robovi po mitinzima, ucenjeni I poniženi, robovi u dugovima...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Pa nije sestra valjda priznala šta se stvarno desilo?
Vrh