• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Malo skretanje sa teme ali primer Ako ti padne telefon i slupas display nece ti niko besplatno zameniti to iako je pod garancijom...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • S
    Poslednja korekcija cene za konfiguraciju: 59.000. dinara. Vasa dostava. Licno preuzimanje u Sapcu i Novom Sadu, a uz prethodni dogovor.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Od kako znam garancija na udar groma ne postoji. Kad se to desilo grmljavine nije bilo nekoliko meseci.
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam dobro prosao sa monitorom iz gigatrona, mozda sam imao srece sto je garancija gigatrona istekla ali je ostala asusova… vracen mi...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Suma sumarum, nabavi prenaponsku zaštitu i štekaj uređaju u nju, nemoj direkt u struju.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    То нисам знао, искрено :) врло је могуће да је рекла продавцу јер она не зна да слаже :rolleyes: @Typhoon.X Рекао сам јој да оде у...
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ni jedna garancija ne pokriva udar groma, posto se to vodi kao "visa sila" iliti eksterni uticaj na uredjaj. Garancija pokriva defekte...
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nisu debili, udar groma ne pokriva ni jedna garancija!
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    То нисам знао, искрено :) врло је могуће да је рекла продавцу јер она не зна да слаже :rolleyes: @Typhoon.X Рекао сам јој да оде у...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Pa nije sestra valjda priznala šta se stvarno desilo?
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa nije sestra valjda priznala šta se stvarno desilo?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisu debili, udar groma ne pokriva ni jedna garancija!
  • Cika_Kure
    Blue Chips (1994) Sportska drama, odlican Nolte, kameo pojave Penija i O'neala, kao i Eda Bandija (iz Married with Children) Nolte nosi...
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Тачно су дебилни, ако удар грома не покрива гаранција онда шта покрива? :) Мислим… И шта сад, купим напајање отворим кућиште, губи...
Vrh