• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Tačno je da uvek postoji izbor, i onda i sada. Ili što bi Roj Bati rekao: "Prilično je iskustvo živeti u strahu, zar ne? To je ono što...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Да би мислио мораш да имаш чиме, и мораш да испразниш чашу да би нешто стало, коме је већ пуна глава ту ништа не стаје ! Осим затуцане...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Neću nastavljati. Rekao sam ti već dovoljno puta šta mislim i o tebi i tvojim dometima, da se ne ponavljam.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mozes da biras da li ces biti rob ili ne, da li ces robovati nekome za bolji auto, ali ti biras, mnogi nisu mogli da biraju.
  • Uruk
    Neću nastavljati. Rekao sam ti već dovoljno puta šta mislim i o tebi i tvojim dometima, da se ne ponavljam.
  • Fearl3ss
    Како нисмо изузетак, колико смо ми црнаца то убили, поробили, колико афричких земаља опљачкали ? Ти поредиш ботовање за странку са...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Možeš da mrziš koga hoćeš, ali to neće promeniti istinu da nismo nikakav izuzetak, ne samo mi nego niko. I sve dok to ne provališ...
  • Uruk
    Možeš da mrziš koga hoćeš, ali to neće promeniti istinu da nismo nikakav izuzetak, ne samo mi nego niko. I sve dok to ne provališ...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Naravno da smo izuzetak, porediš neuporedivo. Posle 2. srpskog ustanka, ustanici su doneli zakon da svako ko stupi na zemlju Srbiju...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Od kad giga šalje mejlove na engleskom?
  • Fearl3ss
    Naravno da smo izuzetak, porediš neuporedivo. Posle 2. srpskog ustanka, ustanici su doneli zakon da svako ko stupi na zemlju Srbiju...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ova je mapa kako su zemlje glasale o rezoluciji UN o osudi viševekovne transatlanske trgovine robljem sve govori... Evo svi liberaši i...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Slažem se da je za 5600 dovoljan, ali uz mnoge druge procesore ide box koji nije dovoljan, za 5600X bez undervolta nije dovoljan. Što...
  • Mr.Dzon
    Pogledao sinoć Flow, još uvek sam pod utiskom. Odavno nisam pogledao ništa bolje. Nema dijaloga, priča nabijena emocijama, naizgled...
  • Uruk
    Mi Srbi nismo nikakav izuzetak. Pogledaj samo šta se trenutno ovde radi, robovi po mitinzima, ucenjeni I poniženi, robovi u dugovima...
Vrh