• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ti generalizujes stvari, ropstva je bilo i bice ga i dalje, u nekoj formi u nekom obliku, ali sam ja ponosan sto pripadam narodu koji...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    A piramide u Egiptu su isto izgradili zapadnjaci? Ili je i to istorija sa zapada? Razumem ja da je narod tupav i da mu je lakše kad ima...
  • Recoba20
    Recoba20 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ova je mapa kako su zemlje glasale o rezoluciji UN o osudi viševekovne transatlanske trgovine robljem sve govori... Evo svi liberaši i...
  • Recoba20
    Recoba20 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Oni biciklisti onomad idose u Strazbur :rolleyes:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Fiki, mnogo toga zavisi i od kucista, tako da to meni radi posao ne stoji. Mnogi imaju blokiran protok svezeg vazduha sto zbog...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    To je istorija koju ti ucis sa zapada. Ako pogledas plemena u Africi toga nema, Indija takodje, sve to je produkt zapadnog drustva...
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    е ово је договор
    • IMG_4607.jpeg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Treba očekivati najgore. Uzurpator neće hteti da preda vlast kad izgubi. Ne bi me čudilo da i ne bude izbora kao u Zaječaru.
  • vladarko
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/kompjuteri/kompjuter/oglas/190614842?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=s...
  • Cika_Kure
    Pogledao sinoć Flow, još uvek sam pod utiskom. Odavno nisam pogledao ništa bolje. Nema dijaloga, priča nabijena emocijama, naizgled...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    NJima je to nametnuto sa zapada, nije se lako osloboditi i biti nezavistan kad te pritiskaju.
  • Uruk
    Pogledao sinoć Flow, još uvek sam pod utiskom. Odavno nisam pogledao ništa bolje. Nema dijaloga, priča nabijena emocijama, naizgled...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Svako ima svoje misljenje, ja ti kazem kako je kod mene, a sto se mene tice, kupujte kulere i od 1000eur ako ih ima, stavljajte u...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    I pre nego što su došli u kontakt sa zapadom ili sa istokom isto se radilo svuda. To je u nama. Kad smo kod Brazila, ima tamo nekih...
Vrh