• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    Samo sam napisao sta vidim :P Nemam ja pojma sta je koja slika! (sada znam kada si napisao, ali kada sam gledao nisam znao)
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nisam ni mislio na savrsenstvo, ali ceo vek neki zestoki problemi na samom panelu da ne nabrajam sad sve defekte.
  • Uruk
    Verovatno sharpening u fsr-u, jer taj prvi je na quality. Drugi je native.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Savrsenost za sada ne postoji Micro Led je nasto zaista posebno ali sama tehlogija ne dozvoljava da se to implementira na male dijagonale.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Mr.Dzon Ja vidim da ljudi grese u jednom, fokusiraju se na po meni manje bitne stvari. Na primer gledaju operativni sistem, da VIDAA...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Burn in neces videti ako TV ne koristis konstantno na 100% brightness. Ljudi su ovde plakali i na burn-in na telefonima pa ja ne videh...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da li ce ikad iko izbaciti neki panel da nema nekoliko mana. Od kako pratim sve oko tehnike 20+ godina imam utisak da i sami...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Fiki poruku u temi nema slike i3 + rx580 sa Like Like.
    CSM (Compatibility Support Module) u BIOS-u ima direktne veze sa grafičkom karticom jer određuje kako će matična ploča komunicirati sa...
  • gx-x
    1.jpg je solidno ostriji od 2.jpg.
  • voodoons
    voodoons je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Cena sa uračunatim pdv-om za vozilo: ( 2023 godište) Od 300 KS iznosi 31.900,00 eura, dok je 585 KS - 35.900,00 eura . ( 2026 godište)...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    On je AMD rx580 koristio, dakle nije iz 2013-te, i trebalo bi da ima UEFI BIOS (nema hw ogranicenja da nema). Na mojoj ploci ta opcija...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    Imam osecaj da bi na HDMI radila bez problema. Setih se da kod kuma ima taj problem da preko DP nece da baci sliku i to kad se uradi nov...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam ni mislio na savrsenstvo, ali ceo vek neki zestoki problemi na samom panelu da ne nabrajam sad sve defekte.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Savrsenost za sada ne postoji Micro Led je nasto zaista posebno ali sama tehlogija ne dozvoljava da se to implementira na male dijagonale.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li ce ikad iko izbaciti neki panel da nema nekoliko mana. Od kako pratim sve oko tehnike 20+ godina imam utisak da i sami...
Vrh