• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    CSM (Compatibility Support Module) u BIOS-u ima direktne veze sa grafičkom karticom jer određuje kako će matična ploča komunicirati sa...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Poceli svi sve da kopiraju i to je to. Stari poznavaoci se secaju kako je Lexus veoma licio na Mercedes pa su neki cak za neke modele...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Burn in neces videti ako TV ne koristis konstantno na 100% brightness. Ljudi su ovde plakali i na burn-in na telefonima pa ja ne videh...
  • Uruk
    Meni se sve čini da vlasnicima radeon kartica polako dolazi na naplatu to ugurivanje AMD-a u svaku konzolu. Kako su ispalili starije...
    • 1.jpg
    • 2.jpg
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    4k video downloader plus, je zaista najbolji za bulk download. Zašto ne bi narodnu verziju, pojasni? :) od besplatnih probaj, Releases...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na gx-x poruku u temi nema slike i3 + rx580 sa Like Like.
    Zasto moras imati ukljucenu podrsku za LEGACY BIOS (CSM) da bi ti karta radila na toj ploci, bogtepita ali ja bih mislio o ispravnosti...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi ATi/AMD vs nVIDIA (hardware i software) sa Like Like.
  • Dakula74
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Mr.Dzon Ja vidim da ljudi grese u jednom, fokusiraju se na po meni manje bitne stvari. Na primer gledaju operativni sistem, da VIDAA...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Gde piše koja je cena, ja sam nešto guglao al mi je izašlo više.. Moguće da je prava koža ne znam.. piše im samo nappa, na Tigo 7 pro...
    • 1000030863.jpg
    • 1000030853.jpg
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    4k video downloader plus, je zaista najbolji za bulk download. Zašto ne bi narodnu verziju, pojasni? :) od besplatnih probaj, Releases...
  • voodoons
    voodoons je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Seres 5 je nov 32k sa 300KS a 36k sa 585KS. Nappa koza je valjda prava koza, nije sintetika, plastika ili šta već Sent from my iPhone...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    Zasto moras imati ukljucenu podrsku za LEGACY BIOS (CSM) da bi ti karta radila na toj ploci, bogtepita ali ja bih mislio o ispravnosti...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Obrni-okreni, u sutini ovaj TCL 65c7k mi je najbolja opcija na Amazonu... Iako cu videti da ga uzmem u MM verovatno, sigurnije za...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Obrni-okreni, u sutini ovaj TCL 65c7k mi je najbolja opcija na Amazonu... Iako cu videti da ga uzmem u MM verovatno, sigurnije za...
Vrh