• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Daum
    Daum je odgovorio(la) u temi [P] Steelseries Arctis Nova Pro.
    Nova cena: 150e
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi nema slike i3 + rx580 sa Like Like.
    Ubacio r5 230, uključio csm i radi! Kada je uključen csm nema veze šta je izabrano od podešavanja za pcie - do not launch, legacy, uefi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Vidim podržava stremio, ima i 65" nešto preko 1k
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Mislio sam na domace radnje, Ali u pravu si da Hisense prodaje neke modele cenovno blizu LG OLED za koji mislim da je bolji.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na vladarko poruku u temi nema slike i3 + rx580 sa Like Like.
    Ubacio r5 230, uključio csm i radi! Kada je uključen csm nema veze šta je izabrano od podešavanja za pcie - do not launch, legacy, uefi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    vidi graficku onda.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Seres 5 je skuplji 20,000e il koliko, od Tigo pro 7 ? Za te pare su vala mogli ubacit pravu kožu :) Ali kao što reče Veselin gore, svi...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Ako ste dobri poznavaoci automobila mozda znate koji auto je prikazan, ali pitajte ljude oko sebe o kom autu je rec? Nova Mazda, Skoda...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    Matična ploča ima najnoviji, non-beta, bios. Ostalo proveravam.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi nema slike i3 + rx580 sa Like Like.
    Ako radi sa CSM onda probaj da nadjes noviji bios za karticu, ili firmware za DP. Proveri da li je ploca sqa poslednjim biosom ili da li...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi nema slike i3 + rx580.
    Ako radi sa CSM onda probaj da nadjes noviji bios za karticu, ili firmware za DP. Proveri da li je ploca sqa poslednjim biosom ili da li...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi nema slike i3 + rx580 sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mislio sam na domace radnje, Ali u pravu si da Hisense prodaje neke modele cenovno blizu LG OLED za koji mislim da je bolji.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Vidim podržava stremio, ima i 65" nešto preko 1k
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Iskreno ne znam, kao što rekoh kolegi preko pm-a sinoć, nisam se upuštao u OLED priču, morao bih da pogledam šta se nudi u tom <1k...
Vrh