• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Naslov po svemu sudeći u mnogo čemu nije završen... Nabacane mehanike, polu-sklepana priča, krš optimizovano za konzole... No dobro...
  • Mr.Dzon
    Kod Apple produkcije je mnogo napumpana ocena... Iskreno ni sa jednom njihovom serijom nisam vajbao... HBO uglavnom dobre stvari...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Generalni utisak o ovoj igri je da nije dovrsena, prvenstvarno u tehnickom smislu. Prvoi kad se isljuce svi DLSS ,RT i RR, igra deluje...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ne moze niko da podigne kredit bez vaseg potpisa,moze on da ima sve vase podatke,dok papir ne vidi vas potpis on moze da ga vadu :D...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ne moze niko da podigne kredit bez vaseg potpisa,moze on da ima sve vase podatke,dok papir ne vidi vas potpis on moze da ga vadu :D...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/polovni-kompjuteri/otkup-kompjutera-i-komponenata/oglas/141630236 Nisam nista okacio...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Crimson Desert sa Like Like.
    Kurenzi prodje cela zima kad sam zevzecio i nisam znao sta sam sa sobom. Ti sad predlazes kad imam posla preko glave a rado bih igrao.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    daj kp link da ti pustim adresar
  • Dakula74
    7.0 je bedno za seriju, iako je i to prepumpano botovima, serije iznad 8, a filmovi iznad 7. inace nije nekaprodukcijaako je poredis sa...
  • Pinocio
    Kakav King :D Garant ima Iphone pa mu smetaju velike slike. Pinocio pecaros... peca reakcije sledecim postom :first: I lik sad...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Crimson Desert sa Like Like.
    Kurenzi prodje cela zima kad sam zevzecio i nisam znao sta sam sa sobom. Ti sad predlazes kad imam posla preko glave a rado bih igrao.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Nemam ni ja puno vremena, uglavnom posle 21č, mislim da bi se uklopili...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Crimson Desert sa Haha Haha.
    Off i dalje... Ok. Ja sam tu, zanimljivije je u paru jer D4 u co-op baš dobro skalira težinu spram igrača. Igrao sam ranije sa par...
Vrh