• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    A funjare sa komsijkog foruma B*** cute kao k**** kada su oni imali dataleak o korisnicima 2019 godine i to 2x u novembru te godine...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/674414/apr-ukradeni-podaci-hakeri.html
  • P
    https://n1info.rs/magazin/showbiz/umro-cak-noris-u-86-godini/
  • P
    Cold Storage (2026) Nisam ocekivao nista ali na kraju sasvim solidna B-produkcija body horor-komedija. U sustini puno vec vidjenih...
  • fotoronin
    Pa mene je u februaru izaslo 77 funti=nesto ispod 100 evra sve kad sam kupio gift card 100 funti ostalo mi...20 i nesto mislim...a...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ako podigne kredit ne vredi ti prazna kartica... .. ali ako je ovo tačno... :ludnica:
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sa susednog foruma ...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa vece sume svakako odavno vec ne drzim na kartici....Pogotovo ove sto se placa nesto online. A Temu samo Visa Viirtuon.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    imamo sistem u Elite, ali pod diktaturom :D
  • Cika_Kure
    Radi normalno na 7700xt, a izgleda mnogo bolje nego fsr3. Malo je lošija slika u odnosu na fsr4 sa 9070, ali baš skoro neprimetno.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Za sebe pitam, jer ako je istina ovo što pišu da s tim podacima neko može da podigne kredit na tvoje ime, onda je bolje da ne drižim...
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Imas posle i insanity (hard mode) Evo moje iskustvo i saveti za hard/insanity (bez itema za cheatovanje kao infinity noz posebna...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pitas za druga?
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Occt.Imadoh pozitivna iskustva i kad ozbacuje greške i kad ne izbacuje.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne pomaže ni Vulkan puno.. optereti je sintetički možda najviše od testova, ali ipak nije pouzdan. Imao sam 1080Ti, prolazila Vulkan po...
Vrh