• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ja za memoriju koristim superposition 4k optimized
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Vule poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Sigurno je već spomenuto ali memtest vulkan je odličan test baš za tako nešto, test stabilnosti VRAM-a uz prikaz protoka pa na taj način...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Sigurno je već spomenuto ali memtest vulkan je odličan test baš za tako nešto, test stabilnosti VRAM-a uz prikaz protoka pa na taj način...
  • Uruk
    primetio kod svoje klokovane memorije kad npr pustim vise puta test, a ono rezultati svi slabiji od prvog. Mislio sam u pocetku da sam...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Nemam tih problema, kod mene je Hynix... Em je nasvirana, em trpi i radi na vecim temperaturama... :D Ko zna zasto je to dobro
  • Mr.Dzon
    Ko nema aktivnu pretplatu za PS+ neka proveri, izgleda da je Sony ponudio nekim korisnicima personalizovanu ponudu od -30% na sve...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Bio sam na sajmu, da vam kažem iskreno sve je ono goli qurac postao. Tanka loša plastika u 99% kola, eko koža, dizajn futuristički isti...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ne znam dal znaš podatak, ali mi imamo zvanično više kladionica nego školskih ustanova. Preko 1000 kladionica više od osnovnih i...
  • Uruk
    Ako se klokuje Samsung memorija savet je da se drži ispod 70° jer sve preko počinje da ispravlja puno grešaka pa je moguć pad performansi.
  • H
    h4nsk4rp je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi 43 incha 120/144hz sa Like Like.
    https://www.lg.com/rs/televizori/lg-oled42c51la
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi 43 incha 120/144hz.
    Vrv juri monitor?
  • Uruk
    Radi normalno na 7700xt, a izgleda mnogo bolje nego fsr3. Malo je lošija slika u odnosu na fsr4 sa 9070, ali baš skoro neprimetno.
  • Mr.Dzon
    Da li uopšte mogao da radi "u fullu" na starim 6000/7000 grafama zbog manjka jezgra dediciranih za Ai akceleraciju?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Crimson Desert.
    Ja sam ga igrao pa mi se izbagovao najstrasnije, onda sam se pogubio i odustao. Inace mi je gotivna igra, mozda opet pocnem da ga mlatim.
  • Uruk
    AMD opet ispalo, u novim 26.3.1 ništa od fsr 4 podrške za rdna2/3. Ostaje nam optiscaler, kažu da s njim fsr4 radi i sa novim drajverima...
Vrh