• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Imate izložen u Ušću (iStyle). Fina mašina ali nije za mene. Za nekoga ko je non stop u pokretu (auto, aerodrom, avion i sl.)...
    • 1773770211556.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Mi smo konzolna seljadija... Volimo da se ne kupamo i smrdimo dok se igramo sa kauča na običnoj konzoli... Jak GPU i zahtevne igre su...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    nemojte se zaletati na 12 gb u 5070, malo je i u 2k u ovim novijim evo re9 u 2k uzima preko 12 na high, max preko 15 gb isto u 2k:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Da. Samo će verovatno da vuče vram-a :D
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Da ( . ) ( . ) budu još veće? :D
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic razmišljanja sa Wow Wow.
    gledam ligu sampiona na areni ... kako i kolko reklamiraju kladionice to je muka ziva .i opasno .i navlakusa
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    gledam ligu sampiona na areni ... kako i kolko reklamiraju kladionice to je muka ziva .i opasno .i navlakusa
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Juce porucih, danas vec stiglo (a nije Ananas) :eek: Za nekog ko nije audiofil ovo zvuci odlicno, ima lepo basa, cisti tonovi, bas...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    To sam upravo rekao, za koju tacno igru treba jace od 16GB te brzine tj snage.. Po meni sve preko 6800XT za 2K je trazenje hleba preko...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    nemojte se zaletati na 12 gb u 5070, malo je i u 2k u ovim novijim evo re9 u 2k uzima preko 12 na high, max preko 15 gb isto u 2k:
    • re9_2026_03_17_19_10_21_190.jpg
    • re9_2026_03_17_19_23_58_033.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    To sam upravo rekao, za koju tacno igru treba jace od 16GB te brzine tj snage.. Po meni sve preko 6800XT za 2K je trazenje hleba preko...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Juce porucih, danas vec stiglo (a nije Ananas) :eek: Za nekog ko nije audiofil ovo zvuci odlicno, ima lepo basa, cisti tonovi, bas...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Brate u 30 igara koje sam igrao u 2k sa 6800xt nijednom ram nije prelazio vise od 10gb tako da ne znam zbog cega je ta prica kao "uzmi...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • 1773769442397.png
Vrh