• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Ne znam još nijedan naslov da mu malo 16GB te brzine.
  • Pinocio
    Another Round (2020) Jos jedan solidan skandi film sa interesantnom i ozbiljnom premisom i humurom koji ne pogadja u svim trenucima, u...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Kažu biće i slajder za te efekte :D
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Haha Haha.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Više je noar detektivska nego CP, i baš je jako gpu zahtevna igra.
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Brate jedini razlog zbog kog bi apgrejdovao je zbog novih naslova jer nove graficke su bolje optimizirane. BTW ja sam prezadovoljan od...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    6800XT 16GB dobri modeli budu 280e... Mene samo zanima za koju igru je ta kartica slaba u 2K, i sta ce ljudima 5070Ti i druge kartice...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ja mu predlozio tabadzijske igre... Predji Guardians opet, odlicni su... Ili The Observer ili Nobody wants to die ako voles BR/Altered...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ako pricamo o iritantnijim tech tjuberima, medju iritantnijim si i naveo... Flossy je ok ali sv*rac k*rcu 1h i jace... Zao mi je ali...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    ako uzimas 5070 onda se uzima 5070ti zbog vise VRama, uz to i to neki model iz srednje klase, ne i oni "bottom of the barrel" modeli...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    ako uzimas 5070 onda se uzima 5070ti zbog vise VRama, uz to i to neki model iz srednje klase, ne i oni "bottom of the barrel" modeli...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Sad je Nvidia izneo DLLS 5 i izgleda brutalno razmisljam se izmedju 5070 i rx 9070...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Haha Haha.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Hvala. To sam odigrao kad je trebalo. :like:
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi problem oko kompjutera.
    Probaj drugo napajanje.
Vrh