• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AlfaRomeo
    Resio sam nekamo ventilatore, ne znam na kraju ni sam kako.. ne divljaju sada…po biosu sam prckao, postavio sam i jedan ventilator u taj...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Neke od ovih sa PT su mu baš umrljane. Još sam pauzirao da proverim dal sam dobro video, kao da su blurovane. Meni bi to samo poremetilo...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Nego jel moguće da je nv zaključala PT da ne radi na radeonima? Neko je pisao u komentarima da je pre nekog pacha radilo ok.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Bar imaju najnoviju dlss podršku sve do 2000 serije. Ovo što AMD ima zvanično za 6 i 7 seriju je neupotrebljivo. Bolje spustiti skroz...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na orce97 poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    Pa moram da iskoristim 1000w napajanje haha :D
  • Sinisavr
    Sinisavr je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Ako je baš pod oznakom AK, a ne AG onda je razlika u tom poklopcu gore i ima bolje ventilatore. A mislim da ima razlike da li je RGB ili...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AM5 upgrade sa Haha Haha.
    Takoe... Sva sreća pa nV brine o svojim mušterijama
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AM5 upgrade sa Sad Sad.
    Ako uzimaš polovnu bolje uzmi Nv. AMD je već ukinuo fsr4 podršku na starijim generacijama, sutra će tako i za 9000 seriju kad izbaci...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Bar imaju najnoviju dlss podršku sve do 2000 serije. Ovo što AMD ima zvanično za 6 i 7 seriju je neupotrebljivo. Bolje spustiti skroz...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Takoe... Sva sreća pa nV brine o svojim mušterijama
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AM5 upgrade.
    Ako uzimaš polovnu bolje uzmi Nv. AMD je već ukinuo fsr4 podršku na starijim generacijama, sutra će tako i za 9000 seriju kad izbaci...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Hmm taj hladnjak ima od 6000 do 12000 din. Koja razlika generalno?
Vrh