• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mi ni nemamo u Srbiji tj celoj bivšoj YU nekog dobrog za hardver. Mislim Dule bi bio ok da se češće bavi time, ali njega smatram...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mi ni nemamo u Srbiji tj celoj bivšoj YU nekog dobrog za hardver. Mislim Dule bi bio ok da se češće bavi time, ali njega smatram...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi windows 11 home , i ECO mode.
    Ranije su takvi programi služili za defragmentaciju diskova, kasnije za optimizaciju ssd-ova. S obzirom da je princip rada ssd-ova...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja sam kod njega pre jedno 5 godina dobio giveaway neki slj bezicni punjac tipa 10€ je kostao da se kupi. Ali nije to poenta. Uredno sam...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi windows 11 home , i ECO mode.
    Cemu sluzi defrag??
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Riddick poruku u temi windows 11 home , i ECO mode sa Like Like.
    Odličan. Biraj šta hoćeš čemu li se nadaš.:japonosan::ludnica:
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nisi jedini i glas mu je *****ski.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja sam kod njega pre jedno 5 godina dobio giveaway neki slj bezicni punjac tipa 10€ je kostao da se kupi. Ali nije to poenta. Uredno sam...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Uf par puta mi je iskočio ovaj lik, probao sam da ga gledam ali ne mogu... Na stranu što reciklira vesti I preterano drami, Iz nekog...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ovo bukvalno da palimo sveću da sve potraje i izdrži još par godina... Al onda kad krene rasprodaja budzašto, ima Čika Pjana (aka...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imate li preporuku za jeftini fleš USB 3.0 (pa naviše) a da rade fino (preko Rufus-a Windows bih stavio na fleš)? Ima na primer 64 GB...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Platis kao usb3 a koristis kao usb2.:)
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imate li preporuku za jeftini fleš USB 3.0 (pa naviše) a da rade fino (preko Rufus-a Windows bih stavio na fleš)? Ima na primer 64 GB...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Meni deluje kao interesantan sandbox svega I svačega sto smo videli poslednjih 10 godina u akcionim avanturama, sa dodatkom rpg...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sta znam , ja nesto cekam da izadje igra bas mi izgleda graficki skockana, sad prica videcemo.
Vrh