• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi AM5 upgrade sa Like Like.
    ne i ne
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi windows 11 home , i ECO mode sa Like Like.
    Ovo me podseća na advanced system care :rolleyes:
  • L
    Race for Glory: Audi vs. Lancia Ne pamtim da sam veci krs gledao na temu automobila... Odgledao sinoc i bas se iznervirao. Tema je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ebes sys req, kažu da šljaka odlično i izgleda odlično... Uskoro treba da objave kako radi i na konzolama. Mada nikome nisu slali rane...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja sam kod njega pre jedno 5 godina dobio giveaway neki slj bezicni punjac tipa 10€ je kostao da se kupi. Ali nije to poenta. Uredno sam...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    @vladarko Nisi baš morao i da povratiš... :D
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja sam kod njega pre jedno 5 godina dobio giveaway neki slj bezicni punjac tipa 10€ je kostao da se kupi. Ali nije to poenta. Uredno sam...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    • 1773179504997.png
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
  • Mr.Dzon
    Uf par puta mi je iskočio ovaj lik, probao sam da ga gledam ali ne mogu... Na stranu što reciklira vesti I preterano drami, Iz nekog...
  • Mr.Dzon
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Love Love.
    @vladarko mene obozava i zaista sam se iznenadio kada me stavio na ignore (rekao mi je to odmah posle povratka) :D
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @vladarko mene obozava i zaista sam se iznenadio kada me stavio na ignore (rekao mi je to odmah posle povratka) :D
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ne, jedan drugiša.:D A @Pinocio sam stavio na ignore list čitav jedan dan, ali sam ga banovao odatle. :rotf:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Riddick poruku u temi windows 11 home , i ECO mode sa Like Like.
    Samo te potseća ovo je bolji od System Care. Jer sam ja koristio taj Care ali mi se nije svideo Auslogics je mnogo bolji i čistiji.
Vrh