• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Tomahawk je ok
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Ako je za igre ima i x870 pro RS za 180€ na kp od Mađara
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Znam otprilike ko bi mogao da bude... Smarali o politici onomad... Toliko pišali uz vetar da nas sve na kraju častili sa golden...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Znam otprilike ko bi mogao da bude... Smarali o politici onomad... Toliko pišali uz vetar da nas sve na kraju častili sa golden...
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi Am5 ploca upgrade.
    Da ne otvaram novu temu. Za 7800x3d za drugara. Pa mu treba ploca ASRock X870 LIVEMIXER WIFI 29.015,00 RSD ASRock X870 STEEL LEGEND...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    @vladarko Đepetov mali? :troll: @Cika_Kure Malo nas je al' smo... :mir
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne, jedan drugiša.:D A @Pinocio sam stavio na ignore list čitav jedan dan, ali sam ga banovao odatle. :rotf:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @vladarko Đepetov mali? :troll: @Cika_Kure Malo nas je al' smo... :mir
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Isti slucaj. Ne vidim razlog zasto bi mi neko smetao!? Mozda samo u takvim momentima previse sebi dajemo na znacaju!? Pojma nemam
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja još nikoga nisam stavio na ignore
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja još nikoga nisam stavio na ignore
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Meni je dijabola pala na telefon u CG, prslo zastitno , ekran sacuvan. Cesto mi se desi da kad vozim auto i obucem trenerku sa plitkim...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja sam na ignore stavio jednog kolegu sa foruma koji non-stop piša uz vetar. Iznenadim se tako kad vidim da ima nekih komentara, a...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    To što sam te skinuo sa ignor liste 01.01.26, ne znači da ću sa tobom da polemišem o bilo čemu. Jednostavno mi bilo glupo da si mi ti...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic info.
    S Sigurno ga je to sačuvalo. U tom slučaju i bez zaštite ne bi pukao. Elem...nikad u životu nisam stavio zaštitno staklo a tek one...
Vrh