• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi windows 11 home , i ECO mode.
    To je možda karakteristika Win 11 Home Edition za ove druge Windowse to je bre sve isključeno barem kod mene. Ne znam za Intel ali...
    • 2026-03-10 14_09_29-Control Panel_All Control Panel Items_Power Options.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ima dole u komentarima, kaže velik broj ljudi mu se javio baš za ram kupljen kod umarta raznih proizvođača.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Dobio kada je Steva kontaktirao Corsair podrsku... Inace bi tuki dobio... Koliko je tek koji su i bice tako izradjeni. Ali lik ladno...
  • Mr.Dzon
    Race for Glory: Audi vs. Lancia Ne pamtim da sam veci krs gledao na temu automobila... Odgledao sinoc i bas se iznervirao. Tema je...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Goran dobio zamensku, Umart se zahvalio Corsairu na podršci, banda u celom svetu ista..
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Nije sam šišmiš, Uncharted 4, Witcher 3 i Unity i dan danas izgledaju kao milion dolara... Tu je i onaj Crytekov Ryse... Nemam uopšte...
Vrh