• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li zna neko kolika debiljina termalnih padove ide na GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming mrzi me da je otvaram...
  • Uruk
    Jel radi? Dobro je istestiraj, sumnjiva je ova kutija.. moguće da je iz rudnika.
  • Uruk
    Presudila je lepota graficke sad cekamo ponedeljak, i kuciste sam narucio da preuzmem u radnji, posto je postarina bezobraznih 1700 din...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Isto
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Soundbar.
    A neko pojačalo plus dva zvučnika, sigurno bolje sviraju od soundbara?
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Desi se i meni, ali proradi kasnije.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Poslednjih 2-3 dana mi sajt Axe foruma izbacuje greske na desku i phone browseru, nekada cesce nekada ne. Ne ucitava pocetnu stranicu i...
  • AlfaRomeo
    Presudila je lepota graficke sad cekamo ponedeljak, i kuciste sam narucio da preuzmem u radnji, posto je postarina bezobraznih 1700 din...
    • IMG_3667.jpeg
    • IMG_3668.jpeg
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic info.
    TajmBanditBouns, Vaša poruka (World of Tanks) sadrži delimično ili potpuno neprimeren sadržaj: Ovo upozorenje ne nosi nikakve kaznene...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Koliko naloga imaš čoveče :rotf:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Soundbar.
    Da odgovorim sam sebi... Malo sam se više udubio u materiju I odlučio za Samsung, dnosno da preskočim "budžet opcije" do 150e jer bih se...
  • T
    Timo202 je odgovorio(la) u temi Izbor kulera.
    Sadasnji kuleri izgledaju jako lepo na oko sa gornjim poklopcima, nekad to nije bio slucaj.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Koliko naloga imaš čoveče :rotf:
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Vecito sam protiv svih :mir edit: sad vidim da su tu kure i belo.... cista por no grafija :d
    • 1772612803594.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Isprobavao sam i 4k fsr performance baš da vidim da li će negde da ode preko 70% na visokom FPS-u, radi bez problema. Malo se više...
Vrh