• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    7600x je skroz za 4k... Ali opet, licna preferenca za gaming 8c x3d je bolja opcija, posebno ako bih da budem miran sa novijim naslovima...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ne vredi u kracim sesijama sa testovima, videces kada se igras malo duze i popali sve zivo u grafickim opcijama... Ali iskreno nemas sta...
  • Vule
    Vule je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi GOD OF WAR RAGNAROK sa Like Like.
    Problem je sto je Cory Balrog otisao posle GoW i vrlo malo sudelovao u razvoju na Ragnaroku...Cini mi se samo kroz ostavljne fusnote...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ovo što sam probao do sada od novijih sve radi u 4k +60, jedino što sad CPU više vuče, npr u Dragons Dogma 2 po gradu ide preko 60%...
  • Mr.Dzon
    Ne vredi u kracim sesijama sa testovima, videces kada se igras malo duze i popali sve zivo u grafickim opcijama... Ali iskreno nemas sta...
  • Uruk
    jedino da probam da isklj. lumen pa da proverim mada ne smeta, slucajno primetim i reko da proverim u afterburneru.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Vule poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ja sam moj Red Devil XT spustio za 15%, uz blagi undervolt i blagi OC memorije imam performanse koje su za nijansu bolje nego...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ne znam kako je na XT modelima, ali ova za vreme igranja na +10 power limit malo malo pa ode spike na 320-360W. Na +10 je otprilike 250W...
  • Mr.Dzon
    Ja iskreno nisam nesto primetio spajkove, 320-334w je isao peak... Doduse igrao CP2077 kratko i nesto duze Space Marine 2 i...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Random gašenje kompa.
    Ovo moze samo da bude napajanje. Nista drugo. Ako izvadis ram dok igras igru komp se nece ugasiti samo ce zamrznuti sliku ali se nece...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Ace Rimmer poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Obnovio multimetar i "kleme". Featurewise otprilike ko Fluke 117, ali po normalnijoj cijeni.
  • Uruk
    ja sam primetio u SHf, u SH2 ih nema
    • Desktop_2026_03_03_13_07_18_511.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Vule poruku u temi GOD OF WAR RAGNAROK sa Like Like.
    Već su prešli granicu u samom Ragnaroku sa delovima gde se vodi Atreus, bukvalno da ti muka pripadne koliko su jednolični, dosadni i...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Problem je sto je Cory Balrog otisao posle GoW i vrlo malo sudelovao u razvoju na Ragnaroku...Cini mi se samo kroz ostavljne fusnote...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ja sam moj Red Devil XT spustio za 15%, uz blagi undervolt i blagi OC memorije imam performanse koje su za nijansu bolje nego...
Vrh