• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Ace Rimmer
    Ace Rimmer je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Obnovio multimetar i "kleme". Featurewise otprilike ko Fluke 117, ali po normalnijoj cijeni.
    • 20260303_123851.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne znam kako je na XT modelima, ali ova za vreme igranja na +10 power limit malo malo pa ode spike na 320-360W. Na +10 je otprilike 250W...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Već su prešli granicu u samom Ragnaroku sa delovima gde se vodi Atreus, bukvalno da ti muka pripadne koliko su jednolični, dosadni i...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Teska vremena za nas vlasnike Alfi i sezonskih ulaznica Kk Partizana u vreme cacilenda
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    zbog 10k
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Наравно.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Da se razumemo nemam ni ja nista protiv, ali kao originalni IP - Senua, Tomb Raider, Horizon, Kena BoS, Zasto guraju i rebranduju...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Ja licno nemam nista protiv glavne zenske uloge ako je smislena.
  • deSisti
    deSisti je odgovorio(la) u temi Random gašenje kompa.
    Upravo kao što si i napisao, cpu tokom gaminga je od 60-70 u zavisnosti šta igram. Ploča je apdejtovana pre neki dan, kada je problem...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    zbog 10k
  • deSisti
    deSisti je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Random gašenje kompa sa Like Like.
    Nije velika za OCCT Cpu extreme test jer to prži jače od CR23, poput prime95 torture je... U Gamingu je sigurno na 60tak stepeni...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    I sta sada, dizu se ruke od kupovine zbog 5k?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Ako ima iole i trunke istine u ovome, a posle Spajdija, TLOU2 i Ghost of Yotei ne bi me cudilo guranje "strong female protagonist"...
    • lololo.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Random gašenje kompa.
    Nije velika za OCCT Cpu extreme test jer to prži jače od CR23, poput prime95 torture je... U Gamingu je sigurno na 60tak stepeni...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Random gašenje kompa.
    Proveri HDD/SSD ispravnost mada ne verujem da je to ali ako je kingston SATA i vezan sata kablom, probaj da zamenis taj kabl. testovi...
Vrh