• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AlfaRomeo
    Predlozi sta raditi? Sta gledati? Kad ja imam neke predloge lako odgledam par benchmarka posle
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    I to 4000 jeftiniji
  • Uruk
    Ja ne bi davao tol'ko za polovinu 6800 xt
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa ovo je bilo pre 2 godine i vise kapiram da je tad bio medju jeftinijima za ono sto je meni trebalo… ja sam dobro prosao, jes da bi mi...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Za @AlfaRomeo pogotovo, jer već ima monitor. :first:
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Windows 10 ili Windows 11 sa Haha Haha.
    ugasi tpm u biosu pa te nece daviti ;)
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Windows 10 ili Windows 11 sa Like Like.
    Odbij saglasnost.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    U sustini iskesiraju korisnika za prvobitnu cenu, ako je uredjaju u medjuvremenu skocila cena onda sibnu u prodaju zamenski koji su...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    U sustini win-win situacija... Dobio si pun iznos nazad, preusmerio na drugi uredjaj a i oni su kompenzovani... Jbg izvini ako je tako...
  • AlfaRomeo
    Aj da krenem sa grafickom posto generalno i nju mogu da uzmem ovih dana.. ja mislim da ne bih dao vise od 40k dinara.. naravno polovno...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa ovo je bilo pre 2 godine i vise kapiram da je tad bio medju jeftinijima za ono sto je meni trebalo… ja sam dobro prosao, jes da bi mi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    U sustini iskesiraju korisnika za prvobitnu cenu, ako je uredjaju u medjuvremenu skocila cena onda sibnu u prodaju zamenski koji su...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Ručni satovi sa Haha Haha.
    Sta uradi sat od Pinocia, zapali mu tabane :mir Jos kad se doda da mu je prvu noc po ukljucenju registrovao 9 koraka i ubacio to u...
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Ovde sad, najteze sto trenutno ima, standard klasik. Svi ostali na hard, naravno, sem re6 ono je los RE, a takodje i jako losa igra...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Dobro. Dakle, nije novi uređaj, nego povraćaj novca. Prate forum, nema šta. :ludnica: :troll:
Vrh