• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
    Star fox 64 welcome back! :) Koji blast from the past - Star Fox mi je jedan od omiljenih naslova sa N64-rke...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    temp na default jako dobre: 69 hot spot, 62 memorija, ni 990 rpm, gpu 55
    • superposition_2026_03_01_13_33_25_512.jpg
    • IMG-0580f55064c846f8edc3843475adea2d-V.jpg
    • 1.gif
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Da ali kada imas krstenu masinu koja moze da pogura naslov na high/ultra ta razlika je tek minimalna sa RT on/off a udar na performanse...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Pa sad si video razliku izmedju global i RT u RE REQ?
  • Dakula74
    Iscimao sam neke madjare da mi provere cene,dostupnost ovog na iponu,pa cu da se odlucim dal cu mozda od njih uzeti..
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Koj ce mu realno, ima odlican raster potencijal i tek ce da bude dodatno utilizovan - jer od nvih grafa nista skoro a igre ce morati da...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Stigo hund
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    A i tu je neko uslikao momenat gde obicno osvetljenje bude truba, generalno igra izgleda lepo i na PS5. Naravno da RT i PT daju smek i...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Windows 10 ili Windows 11 sa Like Like.
    Ne znam što svi "hejtuju" Windouz? Jeste da ponekad ima buba ali nije sve do njega veći su problem juzeri koji "ne umeju da rukuju sa...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    sa srecom da koristi RT i PT:thumb:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Mislio sam da su sva tri od 10cm. Na ovim kraćim modelima stavljaju od 9 Taj u sredini je namešten da vrti u kontra smeru
  • Cika_Kure
    Ja sam sinoć odgledao The housemaid, i osim Sidninih atributa malo je za pohvaliti, njenu užasnu glumu ponajmanje. Holivud u svakoj...
  • Cika_Kure
    https://www.imdb.com/title/tt34610311/ Odgledao sinoc. Solidna zabava za jednu noc, par izuzetnih akcionih scena, par dobrih plot...
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jbg,naleteće,samo da sačeka i ta cena tv-a/ili da bude na stanju. Udješ svaki dan ujutru i probaš bez čekanja na info da je aktuelan
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Da mu ne uleti Pjanovic u dm kad cuje da je besplatan giveaway GPU-a... Kako bese ide ona od Familije? Mala mala mala...zajednica...
Vrh