• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Vule
    Vule je reagovao(la) na vladarko poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    @Uruk E, pa, bato, hoćeš da stigne u nedelju i da svi ventilatori budu isti?! ;) Neka te lepo služi! :ziveli:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Biće. Javljam čim ovo istastiram. Odlična je to karta kad se podesi. Mnogo bolja nego default što su ostavili.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Da mu ne uleti Pjanovic u dm kad cuje da je besplatan giveaway GPU-a... Kako bese ide ona od Familije? Mala mala mala...zajednica...
    • giphy.gif
  • R1zl4
    Kupio juce nesto sitnog alata i narucio nesto krupnijeg koje ce nadam se stici u Utorak.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Enigma poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    Kad će giveaway rx7700?Mislim...red bi bio majku mu... :japonosan:.Ipak smo mi neka zajednica.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jbg,naleteće,samo da sačeka i ta cena tv-a/ili da bude na stanju. Udješ svaki dan ujutru i probaš bez čekanja na info da je aktuelan
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Love Love.
    Biće. Javljam čim ovo istastiram. Odlična je to karta kad se podesi. Mnogo bolja nego default što su ostavili.
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Enigma Чекам купон а5000 али изгледа га џабе чекам :)
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    • 20260301_120325.jpg
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Enigma poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    Kad će giveaway rx7700?Mislim...red bi bio majku mu... :japonosan:.Ipak smo mi neka zajednica.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
  • vladarko
    https://www.imdb.com/title/tt34610311/ Odgledao sinoc. Solidna zabava za jednu noc, par izuzetnih akcionih scena, par dobrih plot...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    Ebg bas... Pa nisi zemsko pa da moz da vidis toliku razliku izmedju 10 i 9cm?! :troll: Bitne su performanse...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Mislio sam da su sva tri od 10cm. Na ovim kraćim modelima stavljaju od 9 Taj u sredini je namešten da vrti u kontra smeru
Vrh