• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    Ebg bas... Pa nisi zemsko pa da moz da vidis toliku razliku izmedju 10 i 9cm?! :troll: Bitne su performanse...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ebg bas... Pa nisi zemsko pa da moz da vidis toliku razliku izmedju 10 i 9cm?! :troll: Bitne su performanse...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Generalno kod vecine modela i drugih serija mislim da je tako... Bitno je da je tiha i da se temperature dobre (Vram i GPU hotspot)...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Mislio sam da su sva tri od 10cm. Na ovim kraćim modelima stavljaju od 9 Taj u sredini je namešten da vrti u kontra smeru
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    @Uruk E, pa, bato, hoćeš da stigne u nedelju i da svi ventilatori budu isti?! ;) Neka te lepo služi! :ziveli:
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Haha Haha.
    @Uruk E, pa, bato, hoćeš da stigne u nedelju i da svi ventilatori budu isti?! ;) Neka te lepo služi! :ziveli:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Vent u sredini je malo manji
  • Mr.Dzon
    Generalno kod vecine modela i drugih serija mislim da je tako... Bitno je da je tiha i da se temperature dobre (Vram i GPU hotspot)...
  • Uruk
    Vent u sredini je malo manji
    • 20260301_111312.jpg
    • 20260301_111342.jpg
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Taj philips je miniled...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Windows 10 ili Windows 11 sa Like Like.
    nije los video za amatere kao sto sam ja na primer
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Kako u nedelju kad je neradan dan... nije tvoje naš'o si I slikao...':D Da te služi u zdravlju!
  • Uruk
    Vikendom raznose. Tako mi i prošli put stigo g7pro
  • Mr.Dzon
    Kako u nedelju kad je neradan dan... nije tvoje naš'o si I slikao...':D Da te služi u zdravlju!
Vrh