• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Love Love.
    Stigo hund
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Palo mi je i to na pamet ali opet do sada su svi naslovi odlično optimizovani bili za ps5... Sigurno je da Ps5 pro ima više CU i...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Stigo hund
    • 20260301_105317~2.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Parasite Mutant (resi klon) sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    https://www.imdb.com/title/tt34610311/ Odgledao sinoc. Solidna zabava za jednu noc, par izuzetnih akcionih scena, par dobrih plot...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Windows 10 ili Windows 11 sa Like Like.
    Ne znam što svi "hejtuju" Windouz? Jeste da ponekad ima buba ali nije sve do njega veći su problem juzeri koji "ne umeju da rukuju sa...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Možda je i do hibrida rdna i endžina igre. Taj novi RE je nabudžen sa svim i svačim, pitanje kol'ko sve to podržava rdna2 iz običnog ps5
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Koliko sam shvatio bilo da su monitori ili televizori u pitanju, mini led je malo lošiji od oled a mnogo bolji od ips/va/tn?
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Windows 10 ili Windows 11.
    Ne znam što svi "hejtuju" Windouz? Jeste da ponekad ima buba ali nije sve do njega veći su problem juzeri koji "ne umeju da rukuju sa...
    • 2026-03-01 10_36_05-Settings.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako nije problem da se doda 10-15hiljada, uzmi TV miniled tehnologije.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koliko sam shvatio bilo da su monitori ili televizori u pitanju, mini led je malo lošiji od oled a mnogo bolji od ips/va/tn?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
    Ako si vec navikao na Hisense uzmi njega, veruj mi da Philipsov meni i zvucnici nisu za svakog
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Nisu samo zeleni nego i crveni starije generacije. Meni neverovatno da 9070 bude u rangu 7900xtx
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Very nice, 9070xt vrlo blizu i 5080 u rasteru... Sto je cini no-brainer kupovinom po trenutnim cenama... Ali ebg, ljudi se loze na...
Vrh