• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    zavisi od igre do igre.. bolja je u 4k zbog vram-a evo npr u ovoj novijoj razlika u 2k:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    zavisi od igre do igre.. bolja je u 4k zbog vram-a evo npr u ovoj novijoj razlika u 2k:
    • Screenshot 2026-03-01 at 10-10-13 Resident Evil Requiem Performance Benchmark Review - Perform...png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    9070xt egal (negde i malo brza) od 5070ti, a pritom 200e jeftinija (ako posmatramo bolje modele) - ali ima slabije RTX performanse (ili...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako si vec navikao na Hisense uzmi njega, veruj mi da Philipsov meni i zvucnici nisu za svakog
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Da li je realno da je ovolika razlika?! Jeste da je 6 godina star hardver ali razlika je u GPU-u je 30% ali cpu je i dalje bottleneck...
    • r9r downgrade.jpg
  • H
    h4nsk4rp je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Koliko je jaca 9070xt od rtx 4070? Mozda je :offtopic: , ali gledam sta bih mogao prvo da upgradujem.
  • Uruk
    Bolje uzmi lexar nm790 za dvadesetak evra više
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Cika_Kure искрено да ти кажем буџет ми је до неких 40к. Тв се гледа сат времена дневно и није ми пресудно да ли је олед, мини лед итд...
  • AlfaRomeo
    Iscimao sam neke madjare da mi provere cene,dostupnost ovog na iponu,pa cu da se odlucim dal cu mozda od njih uzeti..
    • IMG_3629.png
  • AlfaRomeo
    Ok je to meni, ipak nerazumljivo da kupis 3000 dinara jeftinije napajanje od preporucene vite??? Kapiram da ces da ustedis ,ali mislim...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako nije problem da se doda 10-15hiljada, uzmi TV miniled tehnologije.
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Момци, хоћу да мењам ТВ у спаваћој соби. Гледам цене на ананасу и двоумим се између ова два. Па ме занима који је бољи? Величина није...
    • IMG_4269.jpeg
  • Uruk
    Isplatilo mi se ono poklanjanje ajfona gde sam bio isprozivan,tako da dobijam poklon..Pomoc od nekih 1000e da pazarim nov pc.. Ja sam...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • PORSCHE
    Kupio juce nesto sitnog alata i narucio nesto krupnijeg koje ce nadam se stici u Utorak.
    • 1000009184.jpg
Vrh