• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Možda nije loše uzeti nalog duplo jeftinije pa prodati kad se odigra dok je još popularna.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Lol pa to mu dođe još kao one Telltale igre, ja lično uživao u njima ali jesu "walking simulator"... Ali iskreno 10h prelaza I 40e je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Preterano za igru od 10tak sati. Odma se setim Alan Wake 2, gde po nekoliko puta obilaziš iste lokacije samo da bi nabudžili vreme...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Preterano za igru od 10tak sati. Odma se setim Alan Wake 2, gde po nekoliko puta obilaziš iste lokacije samo da bi nabudžili vreme...
  • Beavis
    Beavis je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Podeli steam library sa sirotinjom, skupo 70E :balavim:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Ima i naloga za 30tak
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Imate na allkeyshopu uvek popuste i kljuceve za 20-30e, cak i kada je na steam-u neki kao popust/akcija tamo je cak i od toga jeftinije...
  • Dexter013
    Dexter013 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    re9, po meni jedna od najboljih igara ikada. svaka preporuka!
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi TLOU Part 2: Remastered PC.
    Igra radi bez problema sa fleš memorije data travel max, malopre probao. Čak se manje i greje u igri nego nvme.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    I ja bi više voleo da je hinyx zbog temperature, ali šta da mu radim sad. I na ovoj 7700xt imam klokovan samsung, dobro se drži ispod...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako nema to namensko može i kartonče za probu. Celuloza je to, držaće.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne mogu više da otvaram :) Stavio na KP, malo spustio cenu, vidim da se 3060 12GB kreću od 190€, ja tražim 170€, valjada je OK cena...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zašto kartonce kada može onaj namenski plavi ili crveni loctite lepak i da to zavije kako liči... Daleko elegantnije I najjeftinije...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne bih znao... Cini mi se da je Dakula74 ili Veselin nešto spominjao da je možda Hynix bolja opcija jer Samsung je navodno više sklon...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tu, oko zloglasne rupe. Možda zato imaš problem sa šrafovima i tandrče ventilator? :eek:
Vrh