• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A što ne staviš neko kartonče da šraf bolje uhvati za probu. Možda baš zbog toga drnda.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Na techpower su imali model sa hynix, ali sad čitam da stavljaju uglavnom Samsung na ovu OC verziju.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne bih znao, lično nemam preference jer je kod mog modela dobro rešeno hlađenje... U suštini znaš i sam... Samsung vram je hladniji i...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Gledao sam, našao ništa nisam
    • IMG_20260227_102904132_HDR.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Interesanto je da neke stare-nove članove tolerišu a neke odmah banuju čim namirišu da imaju novi nalog...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tu, oko zloglasne rupe. Možda zato imaš problem sa šrafovima i tandrče ventilator? :eek:
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam, ne znam ni gde se to gleda?
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jesi li proverio da nije napukao taj držač ventilatora?
  • Uruk
    Dobro je onda što nisu imali, ali ako su memorije hynix nije strašno ni preko 90°. Kolega tu sa foruma ima 7900gre, u BIOS-u mu je...
  • Mr.Dzon
    Reaper bas i nije za preporuku zbog temperatura i ako imas druge modele za izbor... Cini mi se da je jedino prodja za nju ako si...
  • Uruk
    Ja sam tražio reaper, jer je bila uvek jeftinija, a ista maltene kao hellhound, ali je nisu imali u ponudi.
  • Mr.Dzon
    Kao sto rekoh 9070 -> Pure i Hellhound bi bile moj izbor ako su cene korektne... Mada mislim da je Pure nesto bolji model (bolje...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    za 12% ne isplati se rizika
  • Uruk
    za 12% ne isplati se rizika
  • Mr.Dzon
    Znam da su na Sapphire i Powercolor 9070 modele "mrknuli" XT bios i da je radilo bez problema... Mislim da je i Asus prime primao XT...
Vrh