• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Nema za ACER krštene recenzije pa da znamo, ali kol'ko sam povatao većina modela ima isti PCB i naponsku kao i na XT modelima. Npr negde...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    E, baš ti hvala! :D
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Pre bih gledao ka AsRock Steel/Dark legend jer AsRock ima iskustva već 3 generacije sa AMD grafičkim kartama... Acer je skroz nov igrač...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ta graficka je malo slabija od 6700XT koja i dalje drzi cenu 200+ evra, tako da to i nije strasna cena. Za RAM je vec druga prica.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zarotirao sa drugim "ispravnim" šrafom i svaki šraf se u toj rupi vrti neograničeno :( Kupovina venitlatora od 20$ ne igra uglogu jer...
    • 1772282835110.png
    • 1772283019379.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Čitam sad komentare da druga polovina igre radi jako loše zbog denuva, i da cela traje otprilike 10 tak sati. Baš ga onda preteraše sa...
  • Uruk
    Meni je već kasno sa taj ACER nitro OC jer mi je upravo stigla poruka da je sutra isporuka hellhound.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Taichi i Nitro+ je automatski za diskvalifikaciju...12 high power failure prikljucak... @Uruk Ako juris bas najjeftinije i nije ti...
  • Uruk
    Ne iponu je akcija za ACER rx 9070 nitro OC, verovatno je kod Mađara nešto ispod 600€ ako računaju profit kao za hellhound. Na taj model...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pitanje je odlično, a @R1zl4 je dao dobar odgovor praćen pravim primerom. Kod muzike bi to izgledalo ovako: ako orkestar snimaju sa...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mom drugaru si prodao :) Hvala za dobru cenu svakako. A pazite ovo, ram 300€ graficka 200€ :rotf::d jbte koliko je it otiso u q..c
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tetku vam obescastim, a kad sam nekima ovde prodavao DDR4 module po normalnim/starim cenama, pre koliko, mesec dana, niste me zezali :)
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Dobro od Asrocka Thaichi je top model i on ima PTM, i ova druga isto, ovi slabiji (jeftiniji) modeli imaju pastu.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Zar i ti sine Brute?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Interesanto je da neke stare-nove članove tolerišu a neke odmah banuju čim namirišu da imaju novi nalog...
Vrh