• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    Pozdrav ljudi, Konfiguracija i monitor iz profila, na monitoru imam VGA, a na ploči (APU) imam HDMI I DVI-D ulaze. Koristio sam dugo vga...
  • _Neša_
    _Neša_ je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav ljudi, Konfiguracija i monitor iz profila, na monitoru imam VGA, a na ploči (APU) imam HDMI I DVI-D ulaze. Koristio sam dugo vga...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Treba mi pomoc sa Like Like.
    Ovo uzeo sam skoro monitor moze da bude da si kupio pozajmio ili nabavio polovan nov monitor mi to ne znamo? Ako je nov iz kutije sa...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Treba mi pomoc sa Like Like.
    Ovo uzeo sam skoro monitor moze da bude da si kupio pozajmio ili nabavio polovan nov monitor mi to ne znamo? Ako je nov iz kutije sa...
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Treba mi pomoc.
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Treba mi pomoc sa Like Like.
    @Legalism : :welcome: Mislim da je do monitora, ali se slažem sa ovim što čika @Pjanovic piše.
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Treba mi pomoc sa Like Like.
    Prikaci stari monitor opet. Ako tamo nema fleka, zakljucak se namece.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Gde su deca tu je i shala. Gde su pe.deri, tu su i pe.derske fore :D
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Mod, prebaci poruku u Procena...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Pjanovic samo na nuli i posluje. :rotf: @Veselin ako je šraf provrteo, probaj da zarotiraš taj šraf i kolegu mu iz desne rupe, ako ni...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bre, svi smo mi pomalo gej Pjanke...
  • Masinac
    Masinac je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koja bi bila neka realna cena za Samsung S23? Krenuo da gledam kompaktne telefone koji mogu da se otključaj i flesuju, ali to vise ne...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Kontam bice ovo dobar poklon nekom u sumi :mir
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nem pojma,ne deluju interesantno Pa de znam,slabo informacija da ima za sve modele. Seasonic i deepcool su atx 3.x,ostala dva nisu ako...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Gde su deca tu je i shala. Gde su pe.deri, tu su i pe.derske fore :D
Vrh