• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    On je tu danima vec, al sem dobre izrade i lepo napucanih opcija nista vise nije vredno pomena, jer realno u praksi nema sta da trazi...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    On je tu danima vec, al sem dobre izrade i lepo napucanih opcija nista vise nije vredno pomena, jer realno u praksi nema sta da trazi...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Kontam bice ovo dobar poklon nekom u sumi :mir
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Mod, prebaci poruku u Procena...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tetku vam obescastim, a kad sam nekima ovde prodavao DDR4 module po normalnim/starim cenama, pre koliko, mesec dana, niste me zezali :)
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @Cika_Kure Vec vidim kako kod komsija iskace jos jedan nalog tj stari-novi clan od 10g i pita sto nema prava na oglase a ispunio kvotu...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kad kazes kompjuter mislis na ram... :D Pa bi da ga oderes za ram?:troll:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Treba mi pomoc.
    @Legalism : :welcome: Mislim da je do monitora, ali se slažem sa ovim što čika @Pjanovic piše.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Treba mi pomoc sa Like Like.
    Prikaci stari monitor opet. Ako tamo nema fleka, zakljucak se namece.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne ljuti se Pjano, ko se ljuti zajednica mu... :first: A i znamo da volis i da primas... Na sale mislim... :troll: Voli on da bude...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tetku vam obescastim, a kad sam nekima ovde prodavao DDR4 module po normalnim/starim cenama, pre koliko, mesec dana, niste me zezali :)
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    • 1772203385407.png
    • 1772203421549.png
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Čekamo da stigne prevodilac :)
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Kontam bice ovo dobar poklon nekom u sumi :mir
    • 1772202943312.png
Vrh