• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Treba mi pomoc.
    Prikaci stari monitor opet. Ako tamo nema fleka, zakljucak se namece.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Nisam pratio... Ddr5 memorije, jel se stabilizovala cena. 2x 16GB DDR5 5600 MHz Silicon Power, koliko to vredi ? Novo, iz sklopljenog...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tetku vam obescastim, a kad sam nekima ovde prodavao DDR4 module po normalnim/starim cenama, pre koliko, mesec dana, niste me zezali :)
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @Cika_Kure Vec vidim kako kod komsija iskace jos jedan nalog tj stari-novi clan od 10g i pita sto nema prava na oglase a ispunio kvotu...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jes da nemaš garanciju,pa i te cene nisu agresivne
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Znaci 30e manje ukupno.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tetku vam obescastim, a kad sam nekima ovde prodavao DDR4 module po normalnim/starim cenama, pre koliko, mesec dana, niste me zezali :)
  • Pjanovic
  • Pjanovic
    Mod, prebaci poruku u Procena...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Pjanovic samo na nuli i posluje. :rotf: @Veselin ako je šraf provrteo, probaj da zarotiraš taj šraf i kolegu mu iz desne rupe, ako ni...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Cika_Kure Vec vidim kako kod komsija iskace jos jedan nalog tj stari-novi clan od 10g i pita sto nema prava na oglase a ispunio kvotu...
  • Pjanovic
    Monitor: LG UltraGear 24', osvezenje 180Hz odziv 1ms. Star 3 meseca. Kutija racun, garancija 2 godine 100e Ploča: Asus prime B650M-K -...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ah to, da mu ucini uslugu posto taj prodavac ne zna koliko vredi ram a koliko Pjanovicevo cimanje za naknadno valjanje po...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pjanovic samo na nuli i posluje. :rotf: @Veselin ako je šraf provrteo, probaj da zarotiraš taj šraf i kolegu mu iz desne rupe, ako ni...
Vrh