• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ja igram na TV-u pa mi sve ovo oko skaliranja znači, jer sa metar i po dva ne vidi se toliko razlika između 4k native i 4k fsr...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    7800x3d+ rx9070 kombo ti garantuje min 90-120fps za 95-98% SP "AAA" naslova u 1440p native. Ovih par procenta % je u retkim slučajevima...
  • Uruk
    Najzahtevnija mi je outlaws, u džungli Akive, 7700xt tu jedva izvlači 50 FPS 4k na ultra performanse. To je 720p.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Najzdravije je ništa. A ako biraš od dva zla, svakako si u minusu sa zdravljem.. e sad, da li je veća ili manja šteta nešto kad se desi...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Nova spravica za pravljenje buke. :d
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Uspeo sam! Nakon što je Dule uspešno sastavio Steam Machine "od nule" - ovoga puta smo bili u prilici da vidimo kakve su performanse...
    • ssfeb T.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne moras ga juriti, imas dobru masinu pa eksperimentisi malo. Mozda igre koje su CPU intezivne neces ni igrati ili bar one koje nisu...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Ja očekujem 4k/60 bar u fsr4 quality ili balans, to je oko1440p. 1080p je 4k performanse, a to već sada imam u većini novijih igara. U...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Uruk druze svi su jednaki u 4k ,jer je GPU usko grlo. Problem je u nizim rezolucijama, a one su neizbezne ,jer se koriste upscale...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Sve zavisi sta koristiš i u kojoj rezoluciji planiraš da igraš i koji fps očekuješ da imas... Sa upaljenim RT i/ili pak FSR-om igre...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jel neko probao ovaj linux?? https://www.anduinos.com/ AnduinOS je besplatna Linux distribucija otvorenog koda zasnovana na Ubuntu-u...
  • Marvox
    Javio se logitech Dear Miloš, Your replacement has been shipped. Ticket: 16961061 Shipment Method: Standard Tracking Number...
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ide lepo vreme, valja se ponoviti za izlete u prirodu.
  • Prolece93
    Ovo je vise APP :rolleyes:
Vrh