• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ide lepo vreme, valja se ponoviti za izlete u prirodu.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    po ovom su jednaki u 4k na 9070 Mada 7600x često ide i preko 70% i 100w, znači blizu bottleneck
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ja bih isao na 7800x3d, ako vec mozes da amortizujes i imas gotovu platformu osim CPU-a, svakako neces da zazalis naredne 4-5 godine...
  • Cika_Kure
    Neke cene nisu baš aktuelne, 1080Ti bezveze model ako ode za 100e... jer bolji modeli odu jedva za 120e, neće je niko plaćat više po...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Najzdravije je ništa. A ako biraš od dva zla, svakako si u minusu sa zdravljem.. e sad, da li je veća ili manja šteta nešto kad se desi...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Nova spravica za pravljenje buke. :d
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Mogao bi ovo da instaliram, ipak je dugačka karta 34cm: Još samo da provalim kako se montira
  • _Neša_
    _Neša_ je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Da, to sam i ja primetio od skoro; ne dozvoljava da se prave novi nalozi ako je broj telefona previše puta iskorišćen. Ni prepaid više...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Prošli put sam se dvoumio između 7700 i 7800, bila je isto razlika oko 100 evra, pa sam odustao od 7800 iako je ova imala više vram-a i...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ja bih isao na 7800x3d, ako vec mozes da amortizujes i imas gotovu platformu osim CPU-a, svakako neces da zazalis naredne 4-5 godine...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Naravno da neće niko odgovarati.Kao što nije niko odgovarao i za OxyContin(čitaj heroin).Tj odgovarao je,ali ne zatvorom,već...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Naravno da neće niko odgovarati.Kao što nije niko odgovarao i za OxyContin(čitaj heroin).Tj odgovarao je,ali ne zatvorom,već...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @Pinocio
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Čarolija, bato... I nije kartica, ali ovako moćnije zvuči. Još kada ubaciš u četvrtu dimenziju... Kupci samo zovu i pitaju: je l' ima?!
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Silent Hill F sa Like Like.
    pošto u igri ne radi HDR kako treba, preporuka za ReShade. Ima raznih HDR profila za SHf na nexusu, a ovako izgleda default HDR iz samog...
Vrh