• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• I
    idemoo je odgovorio(la) u temi Pc se gasi.
    Otvorio sam pc, izvadio bateriju na 5 minuta, vratio, i svaki ram izvadio i vratio da budem siguran da je nalegao. Kada sam upalio pc on...
    • 1771797628254.png
  • I
    idemoo je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Pc se gasi sa Like Like.
    Testiraj memoriju u O.C.C.T. programu, pusti ga da radi 15-20 min.
  • I
    idemoo je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Pc se gasi sa Like Like.
    Verovatno do tog ram-a. Uđi u BIOS i vrati na default, ili clear CMOS i izvadi bateriju sa matične 5-10 min.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Zato sam mislio da kupim matičnu pa toslink kablom da povežem sa DAC-om i tako premostim.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja se ne razumem baš u to, ali obično ako nešto prekida u nekom trenutku može skroz da pukne.
  • V
    Pokušao sam da prodam (SMSL SU-1). Nije bilo polovnih a novi su od 9.000, ja cenio 6.500, drugi nudili 5.000 jer smatraju da toliko...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    A što ne zameniš DAC? Nije dobro ako nešto prekida.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Uzalud se trudiš kad nemaš belu korpu :D
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    u pravu si ,to je ta moja bolest koju sam spomenuo
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Preterujes, fclk 2033!nategao si sve do max , ali kao sto napisah nema nikakav uticaj na performanse, osim sto silujes kontroler koji ce...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    A S/PDIF ti treba za šta kad već imaš USB DAC? Možda bubice u stilu retro iMac-a? :troll...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Savet za 22.02.2026. - ne kupovati male am4 matične ploče koje nemaju usb-c i argb. Dokazano je da argb poboljšava igračko iskustvo...
  • V
    Pa samo da zamenim seckanje signala kada se pomera DAC jer USB-C konektor na DAC-u nije kako treba. S druge strane, nikada ne prekida...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Ja ih menjam tako što kliknem na broj profila koji sam definisao. :D 1. za igranje, 2. za neigranje. Podešeno je u thundermaster...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Meni je ovo u BIOS-u podešeno. Procesor mi retko prelazi 50° ako nije u igri, pa mi je to dobra temperatura da ubrza ventove i hladi sve...
Vrh