• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Meni je ovo u BIOS-u podešeno. Procesor mi retko prelazi 50° ako nije u igri, pa mi je to dobra temperatura da ubrza ventove i hladi sve...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Ja ih menjam tako što kliknem na broj profila koji sam definisao. :D 1. za igranje, 2. za neigranje. Podešeno je u thundermaster...
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    kupio sam te,cl 26..bila tad nema dobra ponuda. I onda mi bilo bzv da ih ne mogu koristiti . a i malo sam bolestan
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    A S/PDIF ti treba za šta kad već imaš USB DAC? Možda bubice u stilu retro iMac-a? :troll...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Savet za 22.02.2026. - ne kupovati male am4 matične ploče koje nemaju usb-c i argb. Dokazano je da argb poboljšava igračko iskustvo...
  • Uruk
    A kako menja profil kad krene igra, na osnovu čega? Ja sam podesio ventove po temperaturi procesora. Kad pređe 50° ventovi ubrzaju na...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Ja tako radim, jedan za igranje, drugi za neigranje. I da me ne bi zavarala brzina ventilatora - zelena boja je "kad se ne igra", a...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Natezanje tajminga na x3d procesorima nema smisla, oni nisu osetljivi na primarne tajminge, samo bez veze silujes sistem. x3d procesori...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Sad testiram kako je na 1k okretaja , primjetio Sam da mi se sad ram grije malo više jer je lošiji air flow. Mislim da ću koristiti dva...
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Sta ce ti maticna kad vec imas PC koji lepo radi? Kapiram da te svrbi dzep isto i mene tako ali nadjem nacin da se obuzdam, pojedem neki...
  • Uruk
    A šta će ti tako zategnuta latencija? Meni cl30, malo sam samo subtajminge, i 62ns u aidi.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Biće dobrih igara ove godine a cene rastu. Ako se već planira kupovina bolje to odraditi pre nego kasnije
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Kod mene je cl26 i nije bio stabilan taj expo pa sam morao dizati voltaže ,pa malo timings . Uglavnom ,kako znam da je ok ako je u 50° range
  • Uruk
    Kod mene ram ne prelazi 38° u igrama
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ni bonus čokoladice ti ne mogu pomoći...
Vrh