• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Uzalud se trudiš kad nemaš belu korpu :D
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Valjda ću znati da povežem :rolleyes:
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Imam slicnu, samo veliku i druge boje... :d:d:d p.s.slika je malo starija :first:
    • 1771785620341.png
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Da ne ispadne da samo @Pinocio ima korpu :)
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Sad testiram kako je na 1k okretaja , primjetio Sam da mi se sad ram grije malo više jer je lošiji air flow. Mislim da ću koristiti dva...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Sta ce ti maticna kad vec imas PC koji lepo radi? Kapiram da te svrbi dzep isto i mene tako ali nadjem nacin da se obuzdam, pojedem neki...
  • A
    super je
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sta ce ti maticna kad vec imas PC koji lepo radi? Kapiram da te svrbi dzep isto i mene tako ali nadjem nacin da se obuzdam, pojedem neki...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    nešto veće temp ali i dalje
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Ako su ti ovo load temperature možeš slobodno da usporiš ventilatore za duplo.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Gledam nešto Gigatron sajt jer je sutra 10% popusta na online kupovinu i napunio sam karticu da pazarim ali sve imam šta mi treba :)...
  • J
    nešto veće temp ali i dalje
    • 20260216_132416.jpg
  • J
    probao sam ,tj. tako je prvotno bio povezan ali su temperature bile poprilično lošije ,pošto taj sav vrući zrak prolazi kroz radijator...
  • J
    Je,stvarno si u pravu ,iako uvijek pustim muziku pa ni ne čujem te male varijacije u brzini. Baš sam se sjetio neki dan što si napisao...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    5 sati proslo, on jos o kanti razmislja :first: Evo ti nova tema za razmisljanje... upravo kupih :geek:
Vrh