• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja ne igram cs2 5vs5 igram public ali toliko lozenje na 360hz 500 fps mi je smesno. Kome se ljudi dokazuju ne znam. Sta wau u top 10 sam...
  • Enigma
    Šta ti fali trenutnoj konfi?Jedino bržu kartu zameni ako hoćeš boost fps-a.
  • AlfaRomeo
    Koliko su ove opcije pametne… 1. Ryzen 7 5700 x3d na postojecu konfiguraciju, cena samo procesora je 390e(pa kasnije polako bolja ploca...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Ja noću prebacim na dark room mode. Može slobodno i brightness ispod 30% Nekad i sa DTM prebacim na HGIG ako je svetlo.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Ja moj c4 drzim na 25% brigtness ili 27% ne secam se, svakako znam da preko 30 svakako nije. Ali koristim tv u zamracenoj sobi ili...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Ja noću prebacim na dark room mode. Može slobodno i brightness ispod 30% Nekad i sa DTM prebacim na HGIG ako je svetlo.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    stutter ce uvek postojati kad su oscilacije od 150 do 400 Mlacenje prazne slame. Ja sam koristio freesync 144 hz 142 fps lock ali ne u...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kabal, softver (amd/windows/msi afterburner), monitor podešavanja freesync a, kanater podešavanja, grafička i mobo... CPU bottleneck...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Valjda cu odogovoriti svima u ovoj postu.. Drajver sam ceo resetovao sve pogasio, posto sam cackao bio svasta, palio , gasio.. sad je...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Ja moj c4 drzim na 25% brigtness ili 27% ne secam se, svakako znam da preko 30 svakako nije. Ali koristim tv u zamracenoj sobi ili...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Veselinova audio tema sa Haha Haha.
    Ala si ga sad zeznuo, sad ce vraca Ne znam koliki je sto ali ja bih zvucnike stavio pored monitora ili jedno 10 15 cm od ivica monitora...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Postoji i mogućnost da pojačalo stavim na pod i tada bih baš imao prostora.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Uruk poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Možda i nisu loši jer vidim da im je najveća zamerka u odnosu na C da im je slabije osvetljenje, a meni na ovom C4 je preterano i stalno...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Veselinova audio tema sa Like Like.
    Ala si ga sad zeznuo, sad ce vraca Ne znam koliki je sto ali ja bih zvucnike stavio pored monitora ili jedno 10 15 cm od ivica monitora...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    stutter ce uvek postojati kad su oscilacije od 150 do 400 Mlacenje prazne slame. Ja sam koristio freesync 144 hz 142 fps lock ali ne u...
Vrh