• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Samo 5K (i više) na 27", sve ostalo je propast.
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tvoj izbor bzvz je da te ja ubedjujem jer nemam nista od toga ali-27 je taaaaman malo vece ali ne toliko gabaritno a 2K je za moj...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja igram 90 posto vremena na pcu cs2, a 27 incha je preveliko, imam nosac sto se tice visine, a pivot me ne zanima. Komp za 2k gejming...
  • fotoronin
    Ne znam ja se posle 27ice i bar QHD ne bih mogao vratiti na samo fullhd nikako...I takodje podesivost minimalno po visini, idealno bi...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Sumnjam da ce mu dati nov monitor posle vise od dve godine ali nije ni nemoguce...Ja sam imao problem sa IIyamom, pojavljivale se linije...
  • fotoronin
    Sumnjam da ce mu dati nov monitor posle vise od dve godine ali nije ni nemoguce...Ja sam imao problem sa IIyamom, pojavljivale se linije...
  • R1zl4
    Šta god da izabereš iz Daglasovog opusa s'kraja 80ih I početka 90ih, mislim da ne možeš da omašiš. Imao je odlične trilere (The Game...
  • Veselin
    https://gigatron.rs/proizvod/gembird-2xrca-na-3-5-mm-kabl-2-5-m-m-m-cca-458-2-5m-8716309024860...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Racunar za 1000€.
    Neznam,meni je to tamo sad priča tanka,cene su ono,bezveze..
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Upgrade bratovog racunara.
    Malo smo u raskoraku sa konfom tom i šta treba zameniti. Treba zameniti cpu,napajanje vrv i grafiku. Npr malo manje pametna solucija i7...
  • vladarko
    Mislim da je potrebno ukupno 6, ali ne znam koliko tačno na toj grafičkoj nedostaje. :confused:
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Već sam pisao za preciznost Amazfit Bip6, prvi ozbiljniji smart od kineza u budžetnim varijantama. Naravno za trčanje i HR ni Garmin od...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Ivan64 poruku u temi Upgrade bratovog racunara sa Like Like.
    Mladji brat mi ima racunar ovih specifikacija: CPU- I5 6400 2.7GHz MB- ASRock H110M-DVS R3.0 GPU- GTX 950 RAM- 2x8gb DDR4 3200MHz PSU-...
  • vladarko
    Šta god da izabereš iz Daglasovog opusa s'kraja 80ih I početka 90ih, mislim da ne možeš da omašiš. Imao je odlične trilere (The Game...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Racunar za 1000€.
    Mislim da su neki opet počeli da šalju, a na kraju krajeva, krene u 6h jutro za ručak je nazad kući i da ide do BG, posle u slučaju...
Vrh