• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uspeo sam nekako da posaljem, dobio sam mejl sa potvrdom sad cekam odgovor
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Otvorio sivi da vidim i nije mi se dopao, poklonio sam ga bez da sam ga i ukljucivao. Crni je mnogo lepsi, mada nije ni crn. Na sivom je...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    A narucio sam i nocas u trecoj smeni posle dosta vaganja ovaj model https://www.msi.com/Monitor/MAG-255F-E20 Bio mi zanimljiv i 244f...
  • Cika_Kure
    Gledao sam. To je sve manje-više ispraćeno po knjizi... Slažem se da epizode završavaju klifhengerima...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar za 1000€.
    bez monitora i slušalica oko 1000e: Edit: još neki nvme od 512 za oko 10k din..
    • Screenshot 2026-02-09 at 18-04-54 Atom Computers.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imam +1 od asusa, 2 god od Gigatrona isteklo u novembru. Inace resio sam, tj stize mi kurir da preuzme monitor ovih dana. Inace comtrade...
  • M
    Markimu je pokrenuo(la) novu temu.
    Cao, da li bi neko mogao da mi sastavi racunar u vrijednosti 1000e (svi dijelovi da budu novi). Ne znam nista oko toga, zadnji put sam...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Ajd za ove pobrojane i nekako, ali Muhamed Ali small hands? Lik ima šaku kao točak od traktora. Druže pao bi u nesvest od promaje ako te...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Bugatti Tourbillon | Jacob & Co. Još jedan sitan. :)
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A narucio sam i nocas u trecoj smeni posle dosta vaganja ovaj model https://www.msi.com/Monitor/MAG-255F-E20 Bio mi zanimljiv i 244f...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imam +1 od asusa, 2 god od Gigatrona isteklo u novembru. Inace resio sam, tj stize mi kurir da preuzme monitor ovih dana. Inace comtrade...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Mr.Dzon
    Ako si gledao epizodu 4 znaš gde su sasekli i šta će biti u EP. 5 koja izlazi ove nedelje...zbog te malo akcija botovi Ima da naduvaju...
Vrh