• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veselin je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imam +1 od asusa, 2 god od Gigatrona isteklo u novembru. Inace resio sam, tj stize mi kurir da preuzme monitor ovih dana. Inace comtrade...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imam +1 od asusa, 2 god od Gigatrona isteklo u novembru. Inace resio sam, tj stize mi kurir da preuzme monitor ovih dana. Inace comtrade...
  • Mr.Dzon
    Ako si gledao epizodu 4 znaš gde su sasekli i šta će biti u EP. 5 koja izlazi ove nedelje...zbog te malo akcija botovi Ima da naduvaju...
  • Fiki
    Toplota :d
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Bugatti Tourbillon | Jacob & Co. Još jedan sitan. :)
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @AlfaRomeo Šta tebi piše na garanciji?Koliko meseci? Ili imaš samo fiskalni? Malo detalja dostavi,jel piše 36 mes,jel isteklo 24 mes pa...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Dobio sam odgovor da se javim prodavcu koji to resava, a ja napisao da sam upravo izasao iz Gigatrona i da su me uputili na njih..
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jos jedan razlog da ne kupujete u Gigatron, najgora usluga i servis reklamacije...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jos jedan razlog da ne kupujete u Gigatron, najgora usluga i servis reklamacije...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Mozda ovo pomogne? https://www.asus.com/rs/support/service-center/serbia/ Taj Gigatron dere a usluga NULA.
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Resice ti to Asus i meni su resili slusalice
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Dobio sam odgovor da se javim prodavcu koji to resava, a ja napisao da sam upravo izasao iz Gigatrona i da su me uputili na njih..
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Sad sam vadio kućište i gurao levo desno da proverim, stabilno je. Ima još jedan thumb screw pozadi gore za staklo, ispod ova dva za...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na ficaki poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Tek sam sad nakon kupovine opet usao na ovaj post i tek sad vidim koliko jos ima odgovora, drago mi je da svi pomazu svima. Uzeo sam na...
  • Cika_Kure
    Završio prethodne dve nedelje sa Banshee Koliko su prve tri sezone odlične, toliko je treća sezona zbrzana i serija baš gubi na...
Vrh