• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Usisivac.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovde lud napastvuje zbunjenog. Odustajem.
  • J
    JohnWayne001 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Da,svjestan sam velike delte al jedino što mogu je ,ako nastavi rasti staviti nekada nove padove
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
    zamalo punoletstvo :geek:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Eto cisto malo taj osecaj tog da kazem "originalnog" izgleda konzole koja se '90 mogla kupiti na bubljaku od Rumuna i naravno zuti...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sad su marlenke aktuelne, a ti pratiš fabulu od 8. sezone?! :rotf:
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ma da sperem budalastinu sa dve epizode Knights of the Seven Kingdoms, zato sam odlucio da ponovo pogledam poslednju sezonu GoT. Napisao...
  • supersteff95
    supersteff95 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    5700x sam imao,jesam instalirao sam sve znaci glat novo zato sto sam gledao bas da je preporuceno da se clean install odradi bas zbog...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam mislio da svi sto koji vole takvu vrstu serija, da su to odavno odgledali :) Nidje veze, scene su kakve i treba da budu. Bez...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    @supersteff95 : koji procesor si imao ranije? Da li si, nakon zamene procesora, resetovao bios, da li si reinstalirao Windows?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Amd algoritam je drugaciji pogotovo kod x3d procesora.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Meni je tako na intelu zabadalo u igrama, rešenje je bilo high performance, jer je na balanced obarao klokove u igrama i gde ne treba.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa Pjana genije:troll:
Vrh