• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ebem vas nenormalne za spojlerčine... Ja stao na 4. Sezoni... Razmišljam da se nakanim da gledam (rebindžujem) ostatak kad oprave zadnju...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ***o vas otac udupe, ne bi niko bio ziv, pa ni forum, da Arja nije ubila Nocnog kralja. Juce gledao Knight of the Seven Kingdoms, to...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Shelf rig.
    Svidja mi se kako si sve napravio,jedino kao sto rekose prasina ce biti problem, imao sam open bench i brzo se sve zaprasnjavi. Ta delta...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na JohnWayne001 poruku u temi Shelf rig sa Like Like.
    Eto moja ideja u nedostatku prostora i ženom koja bi popizdila da sam stavio kutiju bilo gdje sa strane . Iskreno,ni za ovo nije znala...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pjanovic : ti si krenuo od 8 sezone? :rotf:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Uruk nikako to kod amd x3d, power plan mora biti balanced i u biosu neka proveri da li je global C state na enable, nikako auto i nikako...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ***o vas otac udupe, ne bi niko bio ziv, pa ni forum, da Arja nije ubila Nocnog kralja. Juce gledao Knight of the Seven Kingdoms, to...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    zamalo punoletstvo :geek:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Idi power options i prebaci na high performance
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A nekome mozda fetiš da to gleda dok se "međusobno napastvujemo"... Ima nas raznih... :thumb:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ovde lud napastvuje zbunjenog. Odustajem.
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
    Futurepop / Progressive / Vocal Trance u pokušaju. :d:d:d
  • supersteff95
    supersteff95 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Opet isto,upravo testirah :D
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na supersteff95 poruku u temi 5700x3d dropovi sa Like Like.
    Ugasio sam pa cu da propratim,temperature su okej,niske 60 na 30-40% load u gamingu
Vrh