• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio danas kod Kineza. Konzola 2500, 200 po ketridzu. :ladovina:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ovde lud napastvuje zbunjenog. Odustajem.
  • supersteff95
    supersteff95 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Ugasio sam pa cu da propratim,temperature su okej,niske 60 na 30-40% load u gamingu
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ovde lud napastvuje zbunjenog. Odustajem.
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Kakve su temp na CPU u toku igranja igara, s obzirom da imas dobar vazdusni kuler trebale bi da su okej ?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Ajde za pocetak disejbluj NVIDIA high definition audio, kao kod mene na slici.
    • 1769981339424.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Možda jer ne važi ona: "o bivšima sve najbolje..."? :troll: Misliš da se obraćao meni ili izdominiranom? :)
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne znam pitaj ga.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Batali priču o njemu.. i ne podgrevaj. Čovek je pre godinu izjavio da je 4090 jedina 1080P kartica koja dobro radi na max u svim...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Vrv o meni, iako sam ga na ignore , sigurno poziva admina da me banuje, iako bi on zapravo trebao biti uklonjen sa foruma, jer ne vidim...
  • supersteff95
    supersteff95 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    Ploca:MSI B550 gaming plus Procesor:5700x3d Ram:32Gb 2x16 3200MHZ CL16 Kingston FURY Kuler:Bequiet Dark Rock pro 4 Kuciste:Chieftec...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Smešne slike 2026 sa Wow Wow.
    zamalo punoletstvo :geek:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Što ne sme da te pomene? :) Mislio sam piše o drugom članu.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi 5700x3d dropovi.
    X3d procesori su jako osetljivi na upite od raznoraznih monitoring softvera. Osetljivi su i na kojekakve antiviruse. Malo je teze resiti...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Vrv o meni, iako sam ga na ignore , sigurno poziva admina da me banuje, iako bi on zapravo trebao biti uklonjen sa foruma, jer ne vidim...
Vrh