• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Koliko je pre bilo glasno? Šta si imao pre (kućište, ventilatori)? :d
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Evo sad probao bez ta dva, najveća razlika mi je na vram temperaturama, oko 3-4°, hot spot oko 2° razlike. Nečujna i jedna i druga...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Onda bi odlicna bila rx 6700 ili xt verzija.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    To je sve normalno. A i ti brate u pet dana stučeš ko čovek naših godina i obaveza u tri-četiri meseca. Otud zasićenje. NEMOJ PRODAVATI.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Za 1080p majne preporuka Vega 64 do ~ 50e. Grafa je 10% slabija od RX6600, a može odlično da se undervoltuje i smanji potrošnju.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Evo sad probao bez ta dva, najveća razlika mi je na vram temperaturama, oko 3-4°, hot spot oko 2° razlike. Nečujna i jedna i druga...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    To je sve normalno. A i ti brate u pet dana stučeš ko čovek naših godina i obaveza u tri-četiri meseca. Otud zasićenje. NEMOJ PRODAVATI.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Marvox
    Marvox je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kumicima nesto sastavljamo racunar, klinci 11 i 12, cepaju Fortnite najvise, Minecraft itd. A izmedju, iz dosade, sta god da im padne na...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Mr.Dzon Ja samo hocu da igram kako je developer zamislio, sa sve RT ili PT ,ako igra ima takva setovanja, odusevljavaju me detalji ,a...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije vreme da prodas PC kad nisi odigrao najjacu sony ekskluzivu! Sa druge strane vrv nisi odigrao ni Uncharted tako da je prica da...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kupio si grafičku kartu pre 5 dana i već imaš preko 100 sati igranja? Moraš da odspavaš! :eek:
Vrh