• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi win11 25H2 ima li kakvih problema??.
    Tri mašine, sve trči perfektno. :d
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Mr.Dzon Ja samo hocu da igram kako je developer zamislio, sa sve RT ili PT ,ako igra ima takva setovanja, odusevljavaju me detalji ,a...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Mala, ali mora se od nečeg početi, mnogo narod trpi, a batina ima 2 kraja.. Samo da jednom pukne i prokine.. Nema ništa od trpljenja. Ne...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Još barem 100.000 takvih ima. Mala je to kazna.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Smešne slike 2026 sa Love Love.
    Braćo jedan par slika da vas razveseli, da vidite kako su prosli sns batinasi studenata iz valjeva, i kako se prolazi kad naletiš na...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • fotoronin
    fotoronin je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne radi se kod mene o konkretnoj igri već globalno o igranju. Kad sam bio mlađi igrao sam danonoćno. Izdovoljio sam se. Vremenom dođe do...
  • fotoronin
    fotoronin je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Boluje očigledno od ultramegagigasexynasvirana podešavanja +da bude glazirano sa rtx-om preko... Ili da knulla članove - "vidite me kako...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Stavio bih znak Haha ali nisam ukapirao o čemu se radi :confused:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne radi se kod mene o konkretnoj igri već globalno o igranju. Kad sam bio mlađi igrao sam danonoćno. Izdovoljio sam se. Vremenom dođe do...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Boluje očigledno od ultramegagigasexynasvirana podešavanja +da bude glazirano sa rtx-om preko... Ili da knulla članove - "vidite me kako...
  • Sinisavr
    Sinisavr je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Braćo jedan par slika da vas razveseli, da vidite kako su prosli sns batinasi studenata iz valjeva, i kako se prolazi kad naletiš na...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije vreme da prodas PC kad nisi odigrao najjacu sony ekskluzivu! Sa druge strane vrv nisi odigrao ni Uncharted tako da je prica da...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Pa mora da igra kad ne moze da cita jer ima krzava slova :troll: @Marvox 1080p zavisi sta hoces. meni 3090 nije bila dovoljna za 1080p.
Vrh