• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nije vreme da prodas PC kad nisi odigrao najjacu sony ekskluzivu! Sa druge strane vrv nisi odigrao ni Uncharted tako da je prica da...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam ni počeo, video sam kratko o čemu se radi na Yt-u ali više volim open world gde mogu da lutam ali i to lutanje dosadi vremenom...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kupio si grafičku kartu pre 5 dana i već imaš preko 100 sati igranja? Moraš da odspavaš! :eek:
  • Dakula74
    A Last of us???
  • Veselin
    @vladarko Nisam merio časovnikom :) ali baš sam se naigrao iiiiii dosadilo, bio je Đole u pravu kad je rekao da sam završio sa igranjem...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Pa mora da igra kad ne moze da cita jer ima krzava slova :troll: @Marvox 1080p zavisi sta hoces. meni 3090 nije bila dovoljna za 1080p.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kupio si grafičku kartu pre 5 dana i već imaš preko 100 sati igranja? Moraš da odspavaš! :eek:
  • Dakula74
    Pa mora da igra kad ne moze da cita jer ima krzava slova :troll: @Marvox 1080p zavisi sta hoces. meni 3090 nije bila dovoljna za 1080p.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Veselin
    I sam znaš, sve zavisi koliko keša si spreman da izdvojiš, da li kupuješ novo ili polovno, koje igraš igre (da li najnovije ili...
    • 1769805136484.jpg
  • Marvox
    Marvox je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koja je trenutno best buy gpu za 1080?
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Haha Haha.
    Probao sad malo, ne čuje se, a temp za vram, hot spot ne prelaze 75°, pre je išlo na 80° sa većim RPM ventova na grafi. Ostaviću ovako...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Ne sviđa se meni kad je sve jednobojno i skockano, a i stoji tako da se ni ne vidi šta je unutra. Probao malo i argb, ali mislim da ću...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Probao sad malo, ne čuje se, a temp za vram, hot spot ne prelaze 75°, pre je išlo na 80° sa većim RPM ventova na grafi. Ostaviću ovako...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Haha Haha.
    Probaj ARGB ali da svetli jednobojno... belo :ladovina:
Vrh