• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Haha Haha.
    Probaj ARGB ali da svetli jednobojno... belo :ladovina:
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Probaj ARGB ali da svetli jednobojno... belo :ladovina:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Ne sviđa se meni kad je sve jednobojno i skockano, a i stoji tako da se ni ne vidi šta je unutra. Probao malo i argb, ali mislim da ću...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Jesi li razmišljao da uzmeš sprej ili da promeniš par delova da bude sve jednobojno?
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Volimo ovaj PC! ROGarch je ressurect-ovan, odnosno ovo je poslednja epizoda "ROGarch Reborn" serijala. I u ovom serijalu, Dule će da...
    • ROGarch_reborn_EP3 T.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Probao sad malo, ne čuje se, a temp za vram, hot spot ne prelaze 75°, pre je išlo na 80° sa većim RPM ventova na grafi. Ostaviću ovako...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Konačno sastavljen! Ova epizoda "ROGarch Reborn" serijala nas vodi kod Neše iz SS Modsa u studio, gde će ROGarch build po prvi put...
    • ROGarch_reborn_EP2 T.jpg
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Lian 207 Mislim da su ti i donji i zadnji vent višak, ali testiraj pa vidi :) Možda dobiješ stepen, eventualno 2, a nema realno...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Mala, ali mora se od nečeg početi, mnogo narod trpi, a batina ima 2 kraja.. Samo da jednom pukne i prokine.. Nema ništa od trpljenja. Ne...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Još barem 100.000 takvih ima. Mala je to kazna.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi win11 25H2 ima li kakvih problema??.
    Vi koji ste rekli njet, da li kažete zbog ličnog iskustva?
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Još barem 100.000 takvih ima. Mala je to kazna.
  • Ace Rimmer
    Ace Rimmer je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Moji kriteriji: * midi case jednostavna i funkcionalna dizajna * cable management * airflow i modularnost * čim bliže 100€ Za sad sam...
  • Prolece93
    Noup
  • neonpanda
    neonpanda je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Braćo jedan par slika da vas razveseli, da vidite kako su prosli sns batinasi studenata iz valjeva, i kako se prolazi kad naletiš na...
Vrh